Samarbejdspartnere

Redningshunden-DanmarkVi samarbejder med DKK på lige fod med de øvrige specialklubber i Danmark som f.eks. schæferhundeklubben og dansk politihundeforening. Vi er med til fællesmøderne, og hører dermed hvad der foregår i de øvrige foreninger i forhold til kurser, prøver og tanker om fremtiden. Samarbejdet med DKK giver os endvidere pladser til DKKs SPH DM (sporhunde) samt DKKs IPO DM (brugshundearbejde). Gennem DKK modtager vi desuden redningshunde-relevant information fra FCI.

RDA er medlem af IRO, hvilket giver os store fordele i forhold til at holde os opdateret i forhold til hvad der foregår med hensyn til krav til redningshunde på internationalt plan. Derudover giver medlemskabet af IRO adgang til at danske hunde kan deltage i forskellige øvelser, træningssamlinger samt prøver og konkurrencer. 

RDA og SBK har etableret et samarbejde, hvor hundeførerne på tværs af landegrænserne kan deltage i hinandens prøver. I 2003 afholdt RDA og SBK i fællesskab verdensmesterskaberne for redningshunde, og i 2007 og 2008 var danske hunde inviteret med til de åbne svenske mesterskaber for redningshunde.